Yaşam

How I Met Your Mother’ın Karizmatik Playboy’u Neil Patrick Harris’in Başrol Oynadığı En İyi Dizi ve Filmler

How I Met Your Mother dizisindeki Barney rolüyle hafızalarımıza kazınan ve bizi çok güldüren Neil Patrick Harris’in ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu bizim için tartışılmaz. Her ne kadar onu Barney olarak bilsek ve hatırlasak da bambaşka karakterlere hayat vermeyi, kimi zaman güldürmeyi, kimi zaman üzmeyi başarıyor. Karizmatik oyuncunun yer aldığı en uygun dizi ve filmleri sizler için derledik. Bu liste efsane… bekleyin… cesaret! Sorunsuz bir yolculuk geçirin! ?

Kaynak: Sinemalarla ilgili bilgiler IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İlgili Makaleler

21. Hayvan Odası, 1995

IMDb: 5.1

Özet: Alaycı ve zeki bir uyuşturucu kullanıcısı olan Arnold Mosk, lisesinde ciddi hastalıkları olanlara yönelik bir disiplin programına alınır ve burada psikopat Doug Van Housen ve çetesinin ana hedefi haline gelir.

Oyuncular: Ryan Payne Bell, Dechen Thurman, Eddie Malavarca

Müdür: Craig Şarkıcı

20. Şirinler, 2011

IMDb: 5.4

Özet : Kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Lovelies köyüne saldırır ve Lovelies’i şelaledeki gizli bir geçide kadar kovalar. Büyülü kapıdan geçen mavi yaratıklar kendilerini bir anda 2011 New York’unda, Central Park’ın tam ortasında buluyorlar. Sadece üç elma büyüklüğündeki Şirinler, Büyük Elma olarak da bilinen New York’ta mahsur kaldı. Ancak Şirinler’den sonra Gargamel ve kötü kedisi Azman da New York’a geldi! Şirinler artık Gargamel’e yakalanmadan köylerine dönmenin yollarını arayacaktır.

Oyuncular: Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters

Müdür: Raja Gosnell

19. Canavarca, 2011

IMDb: 5.5

Özet : Kyle çok güzel bir genç adam. Güçlü bir aileden gelen Kyle, tanışacağı kadını terk eder ve korkunç bir lanetin gazabına düşer. Kyle nefret ettiği her şeye dönüştü. Artık insanların bakmaya korktuğu yakışıksız bir yaratık. Kyle’ın bu karanlık büyüyü bozup eski haline dönebilmesi için gerekli kuralı yerine getirmesi gerekmektedir: Kyle’ın bir an önce gerçek aşkı bulması gerekmektedir.

Oyuncular: Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen

Müdür: Daniel Barnz

18. Küçülme, 2017

IMDb: 5.8

Özet Nüfusun hızla artması sonucunda Norveçli bilim insanları, çözüm olarak insanların boyunun 12 cm’ye düşürülmesini keşfediyor ve 200 yıl içinde tüm insanların küçülmesini öneriyor. Minyatür bir dünyada ne kadar az para harcandığının farkına varan insanlar, daha iyi bir yaşam umuduyla küçülmek istiyorlar. “Mesleki terapist” Paul Safranek ve eşi Audrey, aynı nedenden dolayı Omaha’daki stresli hayatlarını bırakıp küçülmeye karar verirler. Ancak son anda Audrey kararından vazgeçer. Paul küçülmüş haliyle kalacak ve bu yeni minyatür dünyada tek başına hayatını değiştirecek maceralara atılacak.

Oyuncular: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau

Müdür:Alexander Payne

17. Gizli Kardeş, 2002

IMDb: 5.9

Özet : Bir Afrikalı-Amerikalı örgüt olan BROTHERHOOD, Kuzey Amerika’daki siyahi halkın değerlerini savunan beyaz bir örgüt olan ‘The Man’e karşı sürekli bir mücadele içindedir. Afrikalı-Amerikalı aday General Warren Boutwell, başkanlık kampanyası sırasında tuhaf davranışlar sergileyince Undercover Brother, ‘The Man’ için gizli görev yapmak ve potansiyel adayın başına ne geldiğini öğrenmek üzere işe alınır.

Oyuncular: Eddie Griffin, Denise Richards, Aunjanue Ellis-Taylor

Müdür: Malcolm D. Lee

16. Batı’da Ölmenin Milyon Yolu, 2014

IMDb: 6.1

Özet : Western filminde çekingen bir çiftçi, silahlı çatışmada sözünü tutmamasının ardından kız arkadaşı tarafından terk edilir. Ancak bir kanun kaçağının karısı ona nasıl ateş edileceğini öğrettiğinde kahramanımız kız arkadaşını geri kazanma şansı yakalar.

Oyuncular: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson

Müdür: Seth MacFarlane

15. Noel Kutsaması, 2005

IMDb: 6.2

Özet : Nathan Andrews artık büyüdü. Genç bir doktor olan Nathan, kariyer seçimini sorgulamaya başlar ve ruhunu aramak ve babasıyla yeniden bağlantı kurmak için memleketine gider. Eve döndüğümüzde, öğretmen Megan Sullivan’la filizlenen aşk ve öğrenci Charlie Bennett ile hızlı bir dostluk, Nathan’a hayatı anı yaşamayı ve arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği zamanı kucaklamayı öğretir.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Rebecca Gayheart, Angus T. Jones

Müdür: Karen Arthur

14.Doogie Howser, MD, 1989-1993

IMDb: 6,5

Özet : Doogie Howser bir doktordur. Aynı zamanda 10 yaşında üniversiteden, 14 yaşında tıp fakültesinden mezun olmuş 16 yaşında bir dahidir. Ama henüz ergenlik çağındadır, her zamanki ergenlik arkadaşları ve sorunları vardır. Ancak normal bir gencin aksine, bir yandan araba kullanmayı öğreniyor, bir yandan da kalp nakli gibi önemli tıbbi olaylara danışmanlık yapıyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Max Casella, Belinda Montgomery

yaratıcılar: Steven Bochco, David E. Kelley

13. Harold ve Kumar Beyaz Kale’ye Gidiyor, 2004

IMDb: 7.0

Özet : Çekik gözlü bir vatandaş olan Harold, kızlarla pek anlaşamayan bir gençtir. Kanat arkadaşı Kumar’ın en büyük sorunu sosyal hayatta kendisine yeterince saygı gösterilmemesidir. Bu kadar ortak sıkıntılar yaşayan bu iki arkadaşın kaderi bir gün değişecektir. Ama nasıl? Elbette ‘Beyaz Kale’ye geldiklerinde tüm hayatları değişecektir.

Oyuncular: John Cho, Kal Penn, Ethan Embry

Müdür: Danny Leiner

12. Devasa Yeteneğin Dayanılmaz Ağırlığı, 2022

IMDb: 7.0

Özet Artık istediği işleri alamayan ve parası tükenmeye başlayan Nic Cage, büyük hayranı olan zengin Javi’nin doğum günü partisine katılmak için 1 milyon dolarlık teklifi kabul eder. Javi ile iyi anlaşan Cage, CIA tarafından Javi’nin mafya tarafını öğrenir ve CIA için gizli ajan olarak hareket etmek zorunda kalır.

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish

Müdür: Tom Gormican

11. Teklif, 2005

IMDb: 7.3

Özet : Outback kasabasının çorak ve acımasız topraklarında Charlie Burns, yerel kanun adamı Stanley’den inanılmaz bir teklif alır. Küçük kardeşi Mikey’i idamdan kurtarmak için ağabeyi Arthur’u bulup öldürmesi gerekmektedir. Charlie intikam, sadakat ve vicdan arasında bocalarken Stanley, İngiltere’deki medeni hayatından vazgeçerek kanun ve düzeni korumaya ve saf karısı Martha’yı çevresindeki vahşilere karşı korumaya çalışır.

Oyuncular: Ray Winstone, Guy Pearce, Emily Watson

Müdür: John Hillcoat

10. Yıldız Gemisi Askerleri, 1997

IMDb: 7.3

Özet : Johnny Rico, liseden mezun olduktan sonra, Yıldız Gemisi pilotu olmak için deniz akademisine kaydolan kız arkadaşı Carmen’i etkilemek için Gezici Piyade’ye katılır. Trajik bir eğitim kazası meydana geldiğinde Johnny, piyadelere yanlış nedenlerle katıldığını fark eder. İnsanlık ile ‘Böcekler’ olarak bilinen eklembacaklı bir ırk arasında yıldızlararası bir savaş başladığında istifa etmek üzeredir.

Oyuncular: Casper Van Dien, Denise Richards, Dina Meyer

Müdür: Paul Verhoeven

9. Neil’in Kukla Rüyaları, 2012-2013

IMDb: 7.6

Özet : Neil Patrick Harris dizide sürekli uyuyan ve uyurken kukla karakterlerle tuhaf rüyalar gören bir karakteri canlandırıyor. Her bölümde, ‘Merhaba, ben Neil. Çok uyuyorum ve rüya gördüğümde rüyalarım kuklalarla dolu.’ Söyleyerek başlıyor ve ardından Neil’in rüyasında bir kukla görerek uykuya dalması ile devam ediyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, David Burtka, Brian Clark

yaratıcılar: David Burtka, Neil Patrick Harris, Janet Varney

8. Şirket, 2011

IMDb: 7.7

Özet : Film, New York’ta yaşayan bekar bir adam olan Robert’ın evli veya nişanlı çiftlerden oluşan arkadaş çevresini konu alıyor. 35. yaş gününde pastanın üzerindeki mumların hiçbirini üfleyemeyen Robert, arkadaşlarının kendisine doğum günü dileğinin yine de gerçekleşeceğine dair söz vermesiyle işe başlar. Robert, her biri birkaç arkadaşını ziyaret ettiği veya bir kız arkadaşıyla yalnız kaldığı bir dizi ilgisiz kısa hikayede yer alıyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patti LuPone, Martha Plimpton

Müdür: Lonny Price

7. Bir Dizi Talihsiz Olay, 2017-2019

IMDb: 7.8

Özet : Son derece güçlü bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlı üç çocuğu, muazzam bir mirasla yetim kaldı. Anne ve babalarının yangında ölmesiyle kendilerine kalan bu büyük mirası kullanabilmek için 14 yaşındaki en büyük kardeşlerinin reşit olma yaşına gelmesini beklemek zorunda kalırlar. Uzak bir akrabaları olan Kont Olaf’ın yanına gönderildiklerinde hayatları beklenmedik bir şekilde değişmeye başlar çünkü Olaf iyi niyetli bir insan değildir. Çocuklar çok geçmeden bu adamın miraslarını elinden almaya çalıştığını anlarlar.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Pauli Weissman

6. Amerikan Korku Hikayesi, 2011-

IMDb: 8.0

Özet : Ölümcül bir geçmişe sahip bir konut, bir akıl hastanesi, bir cadılar meclisi, bir ucube gösterisi, bir otel, Roanoke’de bir çiftlik evi, bir tarikat, kıyamet ve bir yaz dahil olmak üzere farklı karakterlere ve yerlere odaklanan bir antoloji. kamp. drama dizisi.

Oyuncular: Lady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett

yaratıcılar: Brad Falchuk, Ryan Murphy, Halley Feiffer

5. Stark Çılgın Çılgın, 1999-2000

IMDb: 8.1

Özet : Tony Shalhoub, şakalara takıntılı olan ve ilk kitabı ‘Yeraltında’ çok satan kitaplardan biri haline gelen, kaygı romanlarının tuhaf yazarı Ian Stark’ı canlandırıyor. Neil Patrick Harris, Stark’ın isteksiz editörü Henry McNeeley rolünde görünüyor. Henry çeşitli fobileri olan ve muhtemelen obsesif kompulsif bozukluğu olan bir karakter.

Oyuncular: Tony Shalhoub, Neil Patrick Harris, Eddie McClintock

Yaratıcı: Steven Levitan

4. Kayıp Kız, 2014

IMDb: 8.1

Özet : Eski bir New York yazarı olan Nick ve eşi ‘havalı kız’ Amy. Beşinci evlilik yıldönümlerinde Amy ortadan kaybolur ve evlilikleri bir gizem haline gelir. Nick’in şüpheli davranışları onu baş şüpheli haline getirir. Amy, dünya ilham için izlemeden önce bir medya çılgınlığının yüceltilen malzemesi haline gelir, ancak ölü ya da diri bulunur. Nick ve Amy arasındaki bu romantik ilişki, Amy’nin ortadan kaybolmasıyla sembolik bir Amerikan suç hikayesine dönüşür. Amy’nin ortadan kaybolması gizemli bir aynalar salonuna dönüşür. Ortaya çıkan olaylar kafa karışıklığı ve şok yaratarak çok önemli soruları gündeme getiriyor.

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Müdür: David Fincher

3. Annenle Nasıl Tanıştım, 2005-2014

IMDb: 8.3

Özet : 2030 yılındayız; Ted Mosby, çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştıklarının ‘uzun’ hikayesini anlatıyor ve birdenbire 2005 yılında, beş yakın arkadaşın 20’li yaşlarında eğlenceli hayatlar yaşadıkları Amerika’ya dönüyoruz. Ted, 27 yaşında, Manhattanlı bir mimar. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall en yakın arkadaşıdır ve dokuz yıldır birlikte olduğu bir kız arkadaşı Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson, takım elbise tutkusu olan benzersiz bir çapkındır.

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders

yaratıcılar: Carter Bays, Craig Thomas

2.Dr. Horrible’ın Şarkı Söyleme Blogu, 2008

IMDb: 8.4

Özet : Neil Patrick bir görsel blog yazarıdır. Burada hayatımıza ancak son 10 yılda giren yeni bir olgu olan blog yazma konusunu eğlendirmekten bahsediyoruz; Çünkü Patrick sahte şeyler yaparak kendini eğlendirmeye çalışıyor. Sinemanın kötü adamı Dr. Korkunç rolünü üstlendiğinde kalbini yumuşatabilen tek kişi, çamaşırhanede aşk şarabını içtiği sempatik kız Penny’dir.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Nathan Fillion, Felicia Day

1. Bu Bir Günah, 2021

IMDb: 8.7

Özet Yıl 1981, yeni bir on yılın başında Ritchie, Roscoe ve Colin Londra’da yeni bir hayata başlarlar. İlk başta birbirlerine yabancı olan bu genç gey çocuklar, kendilerini en yakın arkadaşları Jill ile bir arada bulur ve çok geçmeden birbirlerinin maceralarını paylaşırlar. Ancak yeni bir virüs yükseliyor ve çok geçmeden hayatları hiç hayal etmedikleri şekillerde sınanacak. Aradan 10 yıl geçtikten sonra AIDS’in gölgesinde büyürlerken, her zamankinden daha şiddetli yaşamaya ve sevmeye kararlıdırlar.

Oyuncular: Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Shaun Dooley

Yaratıcı: Russell T. Davies

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu